Kolay Bayan Patik Yapımı

Kolay Bayan Patik Yapımı
İki yanın da ve Önünde Yalancı Burgu Modeli ile Açık Örgü pembe tonun en güze renklerin den Yalancı Burgulu Detaysız uğraştırmayan Patik yapımı.
Aslında Modelin biçim olarak aynı desen olarak değişik modellerini ara,ara sizler amacıyla yayınlıyorum.Bu gece güzel örneklerin devamı amacıyla Ana Sayfaya da bakmalısınız.
Yapımında her hangi bir Patik ipi kullanabilirsiniz. Bu Model de Bonbon Kristal İp ve 3 numara Şiş ile 47 ilmek ile başlanmış.
Patik desenin de Yalancı Saç Örgüsü Yalancı Burgu Örneği gibi değişik isimleri olan model şahane.Bu desen asında ara ilmek olmadan Örgü bütününde kullanılıyor.
Bu model de yalnızca 1 sır olmaz üzere her iki yanda 1 er adet sıra yapılması çok zekice Patik Tasarımı olmasını sağlamış.
Bir Çok Şiş örgü Modelini bu biçim de yalnızca 1-2 sır olarak Örgü amacıyla de her model de kullanabilirsiniz
Bu Patik elastik olmasından 37-38 ve 39 numaralara tam gelir.Ancak tek ilmek üstüne hesaplanması.
Canselin Örgü Dünyası Patik Modelleri ve Videolarından seçtiğim bu güzel model amacıyla Cansel hanımın emeklerine sağlık kolay gelsin,